Volkswagen Golf: elec

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

na 200 meter te hebben gereden begint het oleilampje en alarm gaat af olie genoeg en ligt niet aan de sensor heb ik al afgekoppeld wie weet de oplossing mvg hilko

kammenga

Geplaatst door kammenga (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

Te weinig olieDRUK?

Levert de oliepomp nog wel voldoende druk?

En welke sensor koppel jij dan los?

kammenga (0), 16 jaar geleden

bedankt santa heb de sensor afgekoppeld die de oliepeil in de gaten houdt maar hoe kan ik de oliedruk controleren ?auto heeft net hele grote beurt gehad bij erkend vw dealer mvg hilko

Santa (0), 16 jaar geleden

Ik weet zo uit mijn hoofd niet waar die oliedrukzender zit, maar gezien het tijdstip zou je nog ff snel naar Oosterwolde kunnen rijden en bij de dealer ff vragen waar dat ding zit.

Indien je oliepeil wel goed is, maar de druk is te laag loop je kans op motorschade.

Heel vaak is het echter gewoon je oliedrukzendertje wat stuk is. Deze denkt dan een te lage oliedruk te meten en schakelt het lampje in.

kammenga (0), 16 jaar geleden

oke bedankt rij er even heen je hoort hoe het afgelopen is

Speedrazor (0), 16 jaar geleden

Waneer is de olie + oliefilter voor het laatst vervangen?...juiste filter geplaatst?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.