Volkswagen Golf II : Electra storing?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

Ik hoorde laatst dat de zekering kast voor de golf nog weleens voor problemen kan zorgen.
Nu heb ik het volgende; af en toe laad de accu niet bij en valt soms alle dashboard velichting en de radio uit en na een minuut of 10 doet alles het weer, ook de aanjager van de kachel hoor je soms in toeren verlagen en vehogen
Kan dit met de zekering kast te maken hebben en zo ja is deze zelf te vervangen, ook brand het lampje van de accu niet als ik de sleutel in het contact stop.

maciste1

Geplaatst door maciste1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Praten we hier nu over een golf 2 gezien het bouwjaar ? Welke motor ligt erin ?

Zekeringkast kwam wel eens voor, en kreeg je ook de gekste storingen,

Als het lampje van de dynamo niet brand als je hem op contact zet, laad deze ook niet bij, Of het lampje is dan kapot, het blauwe kabeltje op de dynamo maakt geen contact/kabelbreuk of de dynamo zelf is kapot, maar waarschijnlijk hebben deze problemen allemaal met elkaar te maken..

Zekeringkast kun je even uithaken ( uit de houder ) en controleer even de aansluitingen op vocht/oxidatie o.i.d en loop de massa punten eens na.

Is het probleem ineens ontstaan of na reparatie ?

maciste1 (0), 14 jaar geleden

Is het een 3 dan?
Ik heb de dynamo pas vervangen door een tweede hands, ik heb de auto van de zomer gekocht en de problemen zijn ontstaan nu het weer is omgeslagen bedenk ik me nu.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Of het een golf 3 is weet jezelf beter dan ons hier..

Heb je ronde koplampen ? Heb je verwarmings knoppen of werkt deze met schuifjes ?

Dynamo kan ook kapot zijn, heb je de laadspanning gemeten ? zo ja wat is deze met lopende motor ? Op het blauwe kabeltje komt de accuspanning te staan als de motor loopt, lijkt erop dat of de kabel niet is aangesloten, of de dynamo kapot is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.