Volkswagen 0 D 55 KW: Electrisch lek?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1390, Vermogen (kw): 55

Sinds een paar weken heeft mijn auto blijkbaar een electrisch lek. Na 2-3 dagen is mijn accu leeg en krijg ik dan ook mijn auto niet gestart. Wanneer de accu is opgeladen start hij niet altijd. Een tikkie tegen mijn zekeringkast doet het dan (even)verhelpen. Maar dan is het cirkeltje weer rond: na 2-3 dagen is mijn accu weer leeg..

Wie oh wie kan mij hiermee helpen?

Stoeptegel

Geplaatst door Stoeptegel (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Stoeptegel (0), 6 jaar geleden

Aanvullende info: Als ik het genoemde tikkie geef op mijn zekeringkast, werkt het bekende piepje weer, wanneer ik contactsleutel uit contact haal en mijn voor en achterlicht aan laat.

Ook mijn ramen gaan dan weer in 1x naar beneden bij 1x op het raamknopje drukken, zonder dat ik het knopje ingedrukt hoef te houden.

ferdinand (60), 6 jaar geleden

Je geeft zelf al het antwoord.Je zekeringkast maakt sluiting.Loop daar alles even na.
Ferry

Stoeptegel (0), 6 jaar geleden

Hi ferry,

Heb mijn auto al bij 2 garages gehad. Allebei niks kunnen vinden. Auto heb ik weer voor de deur staan, mijn hoop is momenteel weg..

ferdinand (60), 6 jaar geleden

Allebei niets kunnen vinden?De zekeringkast of de omgeving mankeert iets.Wellicht op de sloop een ander halen en monteren.In deze kast zit bijna zeker sluiting.
ferry

Stoeptegel (0), 6 jaar geleden

Denk dat ik daarvoor een auto electra specialist moet gaan zoeken. Mijn kennis daarvoor is niet goed genoeg..

Stoeptegel (0), 6 jaar geleden

opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.