Volkswagen Polo: Electrische buitenspiegels

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: AZQ 1.2L 12v

dag allemaal,
ik heb een Polo type 9N uit 2003 vzv. elektrische spiegels, en sinds vandaag heb ik een nieuw probleem (of althans is het mij sinds vandaag opgevallen). als ik probeer de spiegels instellen, merk ik dat ik de linker spiegel niet afzonderlijk kan instellen. d.w.z. als ik de spiegel knoop op R zet, dan kan ik de rechter spiegel normaal (afzonderlijk) instellen, maar als ik de spiegelknoop op L zet dan bij het instellen merk ik dat beide spiegels tegelijkertijd bewegen. iemand enig idee waar zou het mee te maken kunnen hebben? (misschien iets mis met relais of zekeringen?)
alvast bedankt,
Far

P.S. moet ik bij vertellen dat ik gisteren lege accu had (de radio was de boosdoener).

Far72

Geplaatst door Far72 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 12 jaar geleden

Volgens mij is dat normaal, je moet eerst de linker en dan de rechter spiegel instellen.



Gr John

martijn v o (0), 12 jaar geleden

Hoort zo. Is bedoeld als er iemand in de auto stapt die kleiner of groter is en de stoel verstelt, dan kun je in een keer beide spiegels goed zetten.

Far72 (0), 12 jaar geleden

au... zo dus :) had ik niet aan gedacht maar op zich handig. vriendelijk dank gentlemen.
mvg,
Far.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.