Volkswagen Polo 2011: Elektrische probleem

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CGP, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 51

Beste allen,

Ik hoop dat iemand mij met dit probleem kan helpen want ik ben al langs een paar monteurs geweest en zij hebben het probleem niet kunnen vinden. Mijn VW Polo 2011 1.2 tsi heeft een raar probleem. Een groot aantal dingen werken niet onder andere; elektrische ramen, ruitenwissers, klaxon, centrale vergrendeling etc. Maar de koplamp en radio werkt weer wel en de auto start en rijdt nog perfect. Ik heb het al geprobeerd met de zekeringen onder de stuur maar helaas heeft dat ook niet gewerkt. Ik hoop dat er iemand is die weet waar het probleem aan ligt.

Mert06

Geplaatst door Mert06 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vercammen (0) PRO, 2 jaar geleden

Beste, el ramen en ruitenvegers bevinden zich na kontakt , klaxon en vergrendeling voor kontakt , dus meet eerst eens op de bestaande zekeringen en verbruikers of je spanning hebt , best met een testlamp 21 w !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.