Volkswagen Golf IV: Elektrische raam voor werkt niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

toen ik laatst mijn raam rechtsvoor dicht wou doen bleef hij op een kiertje staan. ik heb de binnenkant van de deur verwijderd en het bleek dat het ding wat onder het raam hoort te zitten er vanaf was. Deze heb ik er weer ondergezet en heb het raam weer omhoog gekregen.

Op welke manier blijft het raam in deze houder zitten, want als ik m'n raam weer omlaag wil doen neemt hij het raam niet mee naar beneden.
en klopt het dat het raam door twee van deze houders omlaag en naar beneden wordt gedaan?

mvg,

Niels

Askie

Geplaatst door Askie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je de bekleding verwijdert, kom je twee ronde zwarte doppen tegen, deze trek je er uit, dan laat je het mechaniek iets zakken, je ziet dan twee boutjes zitten met een 10mm kop, deze een paar slagen los draaien en het raam naar beneden trekken, tussen de dubbele plaat, daarna de boutjes vast-draaien, je kan door hem voor of achter iets omhoog te zetten het raam richten.

Askie (0), 15 jaar geleden

ik heb de deur "open" gemaakt, maar nu blijkt dat er maar een houder voor het raam zat en dat de andere is het plastic afgeknapt. Hoe zijn deze houdertjes te vervangen?

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Askie]ik heb de deur "open" gemaakt, maar nu blijkt dat er maar een houder voor het raam zat en dat de andere is het plastic afgeknapt. Hoe zijn deze houdertjes te vervangen?[/quote]
Revisieset halen,dan krijg je de kabelunit en 2 nieuwe houders die je dan kunt monteren op je bestaande raammechaniek.

dutch123 (65), 15 jaar geleden

Dit onderwerp is al diverse keren besproken op deze site. Misschien is het beter om eerst te zoeken en daarna eventueel te vragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.