Volkswagen POLO: elektrische ramen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

Rechter raam mechaniek motor uitgebrand. Nieuwe raammechanieken links en rechts vervangen. Beide zijde de raamschakelaars vervangen,zat water in.
Hierna functioneerde alles weer naar behoren. Echter na een week spontaan de rechter raam open.
Bij controle werkt op de contact stand alles normaal,echter bij draaiende motor kun je eenmaal een raam bedienen naar beneden dus links of rechts en daarna werkt het niet meer.Als je daarna de motor afzet en weer op contact zet werkt alles normaal. Echter als je het contact geheel uitzet gaat het rechter raam naar beneden in kleine stapjes van vier bewegingen.
Iemand een idee?

Bosch1960

Geplaatst door Bosch1960 (0) PRO , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 6 jaar geleden

is al weer even geleden, maar volgens mij zit er rechts achter in de kofferbak een comfortmodule. Heb destijds gevonden dat hier op een of andere manier water in kan komen. Dit kan dan ook de oorzaak zijn van het doorbranden van het mechanisme.

Bosch1960 (0) PRO, 6 jaar geleden

Dank hellbat het was inderdaad het comfort module rechts achterin. Printplaat behoorlijk gecorrodeerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.