Volkswagen Polo 2000: Elektrische ramen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

Bij een Polo 6n2 doet ineens het elektrische raam aan bestuurderszijde het niet meer. Op de sloop een ander gehaald maar deze is net iets anders. Mijn vraag is eigenlijk moet er op dikke bruine en rode draad spanning staan? Ik vermoed een draad breuk. Waarschijnlijk is het 100 keer besproken maar het probleem eruit filteren lukt me niet.
Alvast bedankt.

depex406

Geplaatst door depex406 , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Ja , maar deze de motor wisselt op de motor natuurlijk , vaak is de stekker die in de A stijl zit weggerot , meten is weten , schakelaar gaat ook vaak kapot.

depex406, 2 weken geleden

Beste Kaleido,
Dank voor uw reactie. Schakelaar is het niet. Ik heb de stekker van het rechterraam verwisseld en rechts doet het op de schakelaar van links. Wat mij opvalt is dat de toegepaste raammotor afwijkt. Degene die ik op de sloop gehaald heb is anders, als kijk op onderdelen sites zijn ze anders. Ik ga eerst maar eens zoeken naar een eventuele draad breuk. Zag nog ergens iets staan van een comfortbox in de kofferbak. Waar mogelijk vocht in zit.

Met vriendelijke groet Jan

depex406, 1 week geleden

Beste Kaleido,
Het was inderdaad een draadbreuk. In de deur zit een las met diverse rode draden en zwart witte. Deze was eraf gerot.
Dank voor de oplossing.

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.