Volkswagen Lupo: Epc lampje en engine check lampje branden geen foutmelding

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v automaat

Ik heb een lupo automaat.
Mijn probleem is dat sinds enige tijd af en toe mijn engine check ampje samen met epc lampje tegelijk branden. Na opnieuw starten is epc lampje weer uit. Op een gegeven moment schakelt de check lampje ook uit zichzelf uit. De laatste tij is de frequentie dat lampje brand bijna elke dag, en gaam ook weer uit zichzelf uit. Eerst was het om de maand een keer. De dealer heeft m uigelezen en kan geen foutmelding vinden. Hij zei ook dat het de eerste keer was dat er een lampje brandde maar geen melding was. Ik had m zelf ook met vag com uitgelezen. Bij mij was er ook geen melding. Echter als je fouten laat wissen gaat lampje wel uit. Wie weet waar ik het in moet zoeken?

Hop

Geplaatst door Hop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hop (0), 17 jaar geleden

niemand enig idee. Hij gaat nu echt elke dag aan onderhand. Het lijkt vaker in bochten hellingen te gebeuren maar dit kan ik niet garanderen. Verder is er echt helemaal niks mis mee. Het is wel zwaar irritant.

Hop (0), 17 jaar geleden

Ik heb zo'n 5 dagen geleden de gasklephuis schoongemaakt. Sinds schoonmaak gasklephuis geen lampjes meer gezien.
Hij was behoorlijk zwart. Schijnt regelmatig bij de lupo schonnmaak nodig te hebben. Ik heb dat de lampjes uit blijven. Vooralsnog ziet het er goed uit.
Ik zou anderen ook adviseren om deze te reinigen als dat al een tijdje niet is gebeurd. Mijn auto heeft niet eens zoveel gelopen. 38k

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.