Volkswagen Touran: extra kachel touran tdi 1.9 2005

Brandstof: Diesel, Motorcode: BKC 1.9 TDI

extra kachel werkt niet; foutmelding sensor G18 short circuit. hoe dit probleem aan te pakken. Uiteraard komt de auto bij lagere temperaturen maar zeer langzaam op temperatuur. Deze kachel werkt alleen als de motor gestart wordt. joost 60

joost60

Geplaatst door joost60 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

chevy66 (0), 10 jaar geleden

Hoi Joost,

Ik had vorig jaar ook dat mijn extra kachel niet meer werkte. Deze raakt door de software vergrendelt als drie maal is geprobeerd de kachel te ontsteken, maar waarschijnlijk zijn er ook andere oorzaken waardoor hij kan blokkeren. Dit moet gereset worden via VAG-com. Heb ik ook laten resetten en sindsdien geen problemen meer gehad. Als het een harde fout is dan zal de kachel weer niet ontsteken, dan pas zou ik verder gaan zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.