Volkswagen TRANSPORTER BESTEL TDI 96KW 1.0 2004: foutcodes en reparaties

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Vermogen (kw): 96

ik heb de bus laten uitlezen i.v.m. storing van o.a. de voorverwarmer die het niet meer deed onder de bus... auto word niet meer snel warm etc... uiteindelijk bleek het niet aan de voorverwarmer te liggen na een reset van alles alleen kwamen een aantal storingen terug die wel erg van belang zijn voor het systeem... waaronder de voorverwarmer...
heeft iemand een idee of weet iemand wat ik moet vervangen en waar de sensoren zitten zodat ik ze eventueel kan vervangen??? help a.u.b. de foto's zijn de uitlees waarden na de reset!
alvast bedankt mensen!

Aalderik1972

Geplaatst door Aalderik1972 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Aalderik1972 (0), 8 jaar geleden

mijn foutcodes zijn inmiddels uitgelezen maar probleem met de voorverwarmer is nog niet opgelost.... dit is verder nu niet hinderlijk vanwege het weer... ik wil hier deze periode nog naar kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.