Volkswagen Corrado: G60 loopt alleen stationair

Bouwjaar: 1991

Hallo, k heb een corrado G60 staan die nu alleen stationair loopt [hiervoor sloeg hij alleen aan en daarna af na 2 seconden.

Het is zo dat de basisafstelling van de ontsteking goed staat op 6 graden voor bdp, op het moment dat ik het slangetje dat op het digifant regelapparaat zit erop zet de ontsteking meteen 30 a 40 graden vervroegd???. hierdoor slaat de motor meteen af, nadat hij mooi stationair liep........

Gebeurt het vaker dat die druksensor in het regelapparaat stuk gaat of is er iets anders loos?, Ik kan niets anders verzinnen dan dat die sensor overleden is, maar een nieuwe kost tussen de 500 en 1000 euro us ik wil het graag zeker weten.

Bedankt alvast.

partyon 28

Geplaatst door partyon 28 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

en je gaspedaalsensor?.. die al nagekeken?

(wat betreft het direct na 2 sec afslaan kan met je sleutelprogrammering te maken hebben gehad... weet niet of je je auto met verschillende sleutels start?)


suc6

partyon 28 (0), 19 jaar geleden

Het is nog mechanisch geregeld met een kabel, en wegrijblokkering heeft hij niet.................

richard9681 (0), 19 jaar geleden

even defectcode uitlezen, led tester tussen accuspanning en diagnosesignaal draad, deze draad 5 sec aan massa en knipperen maar. Foutcode 2222 is map sensor, 4444 is alles ok.

Edward2569 (0), 19 jaar geleden

contakt blokje van je contaktslot je brandstofpomp draait alleen tijdens het starten waarschijnelijk en als je je sleutel loslaat loopt je pomp niet meer dus slaat hij na 2 sec af/ en anders mischien de brandstofpomp in de tank is een opvoerpompje voor de grote pomp onder de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.