Volkswagen Corrado: versnellingsbak

Bouwjaar: 1990

Hallo heb onlangs een soort ventiel ontdekt op mijn versnellings bak het is net zo een ventiel als een om de remmen te ontluchten kan iemand mij misschien zeggen waarom dat op mijn versnellingsbak staat en waarvoor dat het dient. Het is een vw corrado 1.8 16v van 1990 alvast bedankt.

Geplaatst door

Fritz3443 (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

hallo, dat ventiel is het ontluchtventiel van de koppelings werk cilinder. De koppeling van een corrado werkt namelijk hydraulisch, de vloeistof hiervoor wordt afgetakt van het remvloeistofreservoir en vlak bij het koppelingspedaal heb je een cilinder tegen het schutbord aan geplaatst.

thats all.

audia4 0
badge

20 jaar

ahzo en wanneer weet ik wanneer dat onlucht moet worden?

Fritz3443 0

20 jaar

Als de vloeistof voor de remmen vervangen is, of als er gewerkt is in het systeem van de koppeling m.b.t. de cilinders of leidingen. Ook als je problemen met de koppelingsbediening zou hebben.


anders lekker afblijven

audia4 0
badge

20 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.