Volkswagen Golf III : gas geven in de 5 er gebeurd niets

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 90pk

Hallo,

Ik heb een golf 3 tdi uit 96.
Als ik in de 5 120 rijd en gas wil geven om iemand in tehalen gebeurd er niks als ik vervolgens het gas even los laat en weer gas geef ga ik zo naar de 140 daarna is het weer gebeurt met de trekkracht. Het foefje met gas los en weer gas geven werkt dan niet meer. In alle andere versnellingen heeft de golf geen problemen met optrekken. Heeft iemand een idee wat dit kan wezen?

van haaften

Geplaatst door van haaften (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Laat hem even uitlezen en meld ons de foutcode's,en bij geen storingen dan mogelijk iets met de luchtmassameter.

van haaften (0), 13 jaar geleden

Hallo Ricky,

Bedankt voor je reactie ben naar de garage gegaan en die zagen ook een hoop olie. Toen ze verder keken bleek er een scheur in een "dikke rubberen slang'' te zitten ze hebben deze vervangen en 2 liter olie bij gevuld. Op de vraag of het mss aan de lmm lag zei hij probeer het eerst zo maar.

bedankt voor je tips

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Oke jij bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.