357 bezoekers online

Volkswagen Golf III : mijn RAW links blijft constant branden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: cl 55 kw

de richtingaanwijzer naar links blijft branden ook als ik mijn handel in neutraal zet. als ik naar rechts schakel gaat rechts knipperen en links blijft gewoon branden. als ik uitstap en de alarm aanzet, ook dan blijft het linker raw systeem gewoon aan. het ralais hoor je wel naar rechts knipperen maar links niet.
ra, ra, wat kan dat zijn?
ik ben tot de ontdekking gekomen dat als ik mijn alarm Meta systeem M870 N er af haal mijn richting aanwijzer normaal reageert.
zelf ben ik dus bang dat het in het alarm systeem zit. ga ik verder uitzoeken of iemand weet (toevallig) wat het kan zijn.
de TIP die ik van Peter heb gehad was zeer waardevol. bedankt.

berhard

Geplaatst door berhard , lid sinds 9 jaar geleden

3 Reacties

popey, 9 jaar geleden

waarschijnlijk richtingaanwijzer vernieuwen.
kijk eens op de sloop

popey

Peter Schouten, 9 jaar geleden

Als je richtingaanwijzers normaal functioneren als het alarm los ligt dan zit 't waarschijnlijk echt wel in je alarm zoals je zelf al vermoedt. Heb je al geprobeerd om alleen de draad van het alarm naar de linker RAW los te halen? Knippert je auto maar aan 1 kant, maar scheelt je wel een compleet nieuiw alarm...

suc6
Peter

Peter Schouten, 9 jaar geleden

Heb van topicstarter een mailtje ontvangen. Hij heeft de draad van alarm naar linker knipperlicht doorgeknipt en 't spul werkt weer. Behalve dat z'n auto aan 1 kant knippert via het alarm natuurlijk.

Zal wel een vastgebakken relais zijn ofzo in de alarmunit.

mvrgr
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.