Volkswagen Golf: gaspedaal

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8/90pk

het gas pedaal leid zo nu en dan een eigen leven, gaat van zelf op en neer terwijl ik mijn voet op dezelfde stand hou, er is al meerdere keren door een vw dealer en andere garage naar gekeken en aan de computer gehad maar ze kunnen niets vinden , wie weet een oplossing.

vwgolf3000

Geplaatst door vwgolf3000 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

Verklaar je nader...................................

Bij koude motor komt dit wel meer voor, maar je omschrijving van jouw probleem maakt het wat onduidelijk....

mister1 (0), 16 jaar geleden

dat op en neer gaan is dat hij zich steeds aan het corrigeren is. misschien dat ontsteking niet op tijd staat....

vwgolf3000 (0), 16 jaar geleden

het gas pedaal gaat onder het rijden met costante snelheid en toerental soms vanzelf op en neer, het pedaal zakt gewoon onder je voet vandaan en komt dan weer om hoog tegen je voet aan,bij dealer aan computer gehad, stappen motor uitgewisselt maar niets helpt, ook geen storings melding op computer. wie kent het probleem en heeht een idee wat het kan zijn.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat gasklephuis reinigen en opnieuw in basis zetten,controleer ook het ontstekingstijdstip zoals gezegd,en op lekke vacuumslangen.
En verwijder die andere topic even......

erka (0) PRO, 16 jaar geleden

wij hebben een dergelijk probleem gehad met een Mazda 121,
het toerental ging op en neer als of er een zenuwachtige "Sjonnie" aan het stoplicht stond...
dit bleek idd een vacuumklep te zijn die niet werkte, deze losgekoppeld en het probleem was verholpen.

Santa (0), 16 jaar geleden

In het verleden is al heel vaak gebleken dat een wisselend motortoerental ("zagen") vaak veroorzaakt wordt door vacuumlekken..............

Slangetjes LIJKEN vaak intact te zijn, maar vertonen TOCH vaak minimieme scheurvorming op het montagepunt, vlakbij de slangklem, vaak aan DIE zijde die aan het oog onttrokken wordt.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.