Volkswagen Crafter 2012: Gebonk bij linker schokbreker

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 170

Goedemiddag heren,

Sinds een twee jaar heb ik een crafter waar ik een camper van aan het maken ben. Al sinds het begin Bonny er iets bij de voorkant als je een drempel neemt. Niet heel erg maar ik denk dat het bij de schokbrekers vandaan komt. De garage kon niks vreemds vinden.

Echter vandaag had ik er flink lading in liggen net achter de voorstoelen en het gebonk was veel erger bij drempels en oneffenheden in de weg. Achter en rechts voor worden de oneffenheden mooi verend opgevangen en links voor lijkt de vering wel hard te zijn..

Wat zal er kapot zijn? Klinkt haast alsof een schokbreker los zit, maar dat is niet het geval

Mvg
Laurent

laurenttwint

Geplaatst door laurenttwint , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

harry4203 PRO, 10 maanden geleden

schokdemper en/of fuseekogel wil wel eens gebeuren. schokbreker vast ook wel eens gezien bij zo'n auto. speling op de zuigerstang van de schokdemper gebeurt ook soms.

laurenttwint, 10 maanden geleden

Ga ik dat snel even controleren

laurenttwint, 10 maanden geleden

Hartelijk dank, waren de schokbrekers!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.