Volkswagen Crafter 2012: Gebonk bij linker schokbreker

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 170

Goedemiddag heren,

Sinds een twee jaar heb ik een crafter waar ik een camper van aan het maken ben. Al sinds het begin Bonny er iets bij de voorkant als je een drempel neemt. Niet heel erg maar ik denk dat het bij de schokbrekers vandaan komt. De garage kon niks vreemds vinden.

Echter vandaag had ik er flink lading in liggen net achter de voorstoelen en het gebonk was veel erger bij drempels en oneffenheden in de weg. Achter en rechts voor worden de oneffenheden mooi verend opgevangen en links voor lijkt de vering wel hard te zijn..

Wat zal er kapot zijn? Klinkt haast alsof een schokbreker los zit, maar dat is niet het geval

Mvg
Laurent

laurenttwint

Geplaatst door laurenttwint (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (415) PRO, 1 jaar geleden

schokdemper en/of fuseekogel wil wel eens gebeuren. schokbreker vast ook wel eens gezien bij zo'n auto. speling op de zuigerstang van de schokdemper gebeurt ook soms.

laurenttwint (0), 1 jaar geleden

Ga ik dat snel even controleren

laurenttwint (0), 1 jaar geleden

Hartelijk dank, waren de schokbrekers!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.