Volkswagen Golf V: geen communicatie tankvlotter na aanrijding

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI BKD

Geachte allemaal,

Ik heb vandaag een golf V binnengekregen welke door een schadebedrijf gerepareerd is, na deze reparatie wilde de tankmeter niets meer aangeven. Het combi instrument uitgelezen en hieruit blijkt dat er geen communicatie is met de tankvlotter. Ik heb de achterbank eruit gehaald en de kabels lopen naar de rechter dorpel. De schade was aan de linker kant (achterscherm, achterportier). Nu mijn vraag, kan het zijn dat door de klap de vlotter stuk gegaan is (iemand mischien eerder meegemaakt) of zitten er aan de linker kant ook nog componenten in de auto welke iets met de tankvlotter te maken hebben.

Alvast bedankt voor de eventuele reacties.

Groeten Erik

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 13 jaar geleden

Je kunt de bedrading toch doorverbinden bij de vlotter.
Als de meter dan vol aangeeft lijkt het op een defecte vlotter.

yves.vriens (0) PRO, 13 jaar geleden

tankvlotters zijn zeer zwak dus deze zal wel stuk zijn

02erik02 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de reacties,

Vandaag de vlotter uit de tank gehaald, en het vlotterarmpje is afgebroken van de weerstandsbaan, vrij duidelijk dus. verder zijn er meer delen van de pomp afgebroken, dus waarschijnlijk heeft de tank vanonderen ook een klap gehad.

Groeten Erik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.