Volkswagen Golf V: RNS 300 cd-navigatie systeem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb in mijn Golf een RNS 300 navigatie zitten en deze werkt perfect.

Nu heb ik alleen 1 opmerking en dat is dat de taal van het hele ding de hele tijd terug springt op duitse taal.
Als ik hem weer op nederlandse taal zet en van contact draai, dan gaat ie vanzelf weer op de duitse taal als ik het contact er weer op draai.

Heeft iemand dit vaker meegemaakt of weet iemand hoe dit te verhelpen is??

Groeten Len

lenny29

Geplaatst door lenny29 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 13 jaar geleden

Even langs de dealer.
Dit is een bekend probleem.
Instumentenpaneel juist coderen en je probleem is opgelost.

frank3147 (0), 13 jaar geleden

volgens mij kan je ook als je het grote display tussen de tellers hebt de taal daar veranderen in Engels (knopje op de zijkant van de ruitenwisserhendel lang indrukken totdat het menu verschijnt). Daarna zou het in orde moeten zijn. Het probleem is dat de taalinstelling van het instrumentenpaneel de instelling van je navigatie overschrijft.

lenny29 (0), 13 jaar geleden

oke, bedankt alvast. Ik heb de cd van de navigatie er uit gehaald en daarmee is het ook opgelost. mocht ik de navigatie nodig hebben, dan heb ik de cd er ook weer zo in. Maar blijft wel vreemd. Kan misschien zijn dat de cd van duitse afkomst is??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.