Volkswagen Scirocco: geen of heel weinig remdruk

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,5 automaat

auto gekocht we vonden dat het rem pendaal wel erg ver en laag zat voor te remmen dat deed hij wel op het laatste moment we hebben de hoofdremcilinder vervangen net als de achterste remcilinders bij de trommel remmen alles ontlucht gecontroleerd op lekkage was goed als je de auto start en je trapt het rem pendaal in heb je geen remdruk wat zou dat verder nog kunnen zijn de motor loopt ook niet echt normaal als je remt
km stand is origineel 126000 we hebben geen idee wat het zou kunnen zijn gr marco

ovaalkever

Geplaatst door ovaalkever (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 10 jaar geleden

Die hik die de motor maakt bij het remmen is normaal!! Naar achter wordt vdoor de kleine diameter van de cilinders maar weinig vloeistof verplaatst. Vooral als de remkeil met die veer zich gezet heeft.
De voorremmen moeten dus de oorzaak zijn .
B.V. nieuwe blokken op oude schijven of andersom. Ook kunnen de geleiders zo zwaar gaan dat je bij het remmen de klauw(en) heen en weer ziet bewegen.
Er moet dus nu veel meer vloeistof in de cilinders vloeien dan nodig is . Zet beide wielen van de grond en voel welk wiel het laatst remt .



Maak die dus zoals het moet zijn ,gelijk remmen als je druk maakt..


Succes.

kaleido 1 (1680) PRO, 10 jaar geleden

Ook voor ontlucht ?

harry4203 (465) PRO, 10 jaar geleden

heb je nou geen remdruk (meer), of moet je het pedaal ver intrappen maar is het pedaal dan wel goed hard? zo ja, zou ik me er eerst eens van overtuigen dat de achterremmen wel goed zijn opgesteld. als ik me zo herinner, moest je dat stelmech vroeger wel eens een handje helpen. en idd wel rondom ontluchten.

ovaalkever (0), 10 jaar geleden

het probleem waren de voorremmen zaten verkerde blokken in
bedankt voor het mee denken aan de oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.