Volkswagen Polo: geen ontsteking en geen benzine

Bouwjaar: 1996

1400cc - adx-motor : GEEN FOUTCODES!! Doch motor start niet : geen elektrische vonken aan bougies en geen elektriciteit aan benzinepomp. De relais van de benzinepomp stuurt aan als men het contact aanzet en de pomp draait dan even, doch als men wil starten komt er geen elektriciteit toe op de benzinepomp. VAG-Com geeft geen foutcodes

Hints????????????????????

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

johnny5756 (0) PRO, 18 jaar geleden

is bobine(met module) niet stuk deze gaat vaak stuk,en geeft dit probleem.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

heb het geprobeerd met andere maar idem

joba (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk je startonderbreker even na. De motor zou 1 seconden moeten lopen en dan weer afslaan.
succes

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

contactblokje defect denk ik (geeft geen signaal tijden starten naar bodine en brandstof pomp). komt vaker voor.
suc6

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

het moet zo iets zijn, maar waar zit het contactblokje? Is dit het plasticblokje achter de sleutel dat we bij de passat regelmatig veranderen?

johnny5756 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja dat klopt, dat is het zelfde blokje. Maar onder bij de stuurkolm zit ook nog een stekker van de startonderbreker die gaat ook vaak los zitten.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem opgelost : piraatstroomverdeler draaide niet voldoende rond : as in plastic zat gekneld tussen nokkenas en verdeler. Andere verdeler gestoken (originele!!).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.