Volkswagen Golf: geklapper linksvoor

Bouwjaar: 1994

ik heb mijn auto 3 cm verlaagd. De voorste schokdempers zijn lek en kun je met gemak helemaal indrukken. Nu ik alles er weer onder gezet heb, hoor ik steeds geklapper op een klinker weg. Heeft dit te maken dat de demper lek is of kan het iets anders zijn omdat het eerst niet zo was op de orginele veren.

yamaha

Geplaatst door yamaha (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


ja het zijn de schokbrekers.

gooi er maar een type onder die gasgevuld zijn.


paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

je moet er maar op rekenen dat hij goed stug word met verlagingsveren en gasgevulde schokdempers. heb deze kwaal al eens gehad met een vento, die was ook verlaagd klapperde ook linksvoor. maar het probleem vinden vergeet het maar . heb alles vernieuwd aan die auto maar klapperen bleef dus zou er niet te veel geld in steken als ik jou was. je kan uiteraard de schokdempers vernieuwen want die zijn toch lek. succes

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


ja het word een skelter maar dan kun je haaks door ( uit ) de bocht.


paul,

yamaha (0), 19 jaar geleden

met de 3cm verlaging is het nog geen stuiterbak. Ik kan nog zeer goed over de drempels komen. Alleen hoor ik nog af en toe geklapper wanneer ik bijvoorbeeld door een kuil heen kom. Net of er iets los zit bij de linker voor wiel. Maar ik neem aan dat de demper tegen zijn aanslagpunt komt omdat hij helemaal lek is. Kan hem met 1 vinger helemaal tot de bodem indrukken en hij komt daarna niet meer terug. Ik zal paul zijn raad opvolgen, dus nieuwe dempers met gasvulling ophalen.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

komt omdat hij nou met lekke dempers rijdt daarom is hij nog niet stuiterig, maar zaoals pau l zegt aordt zometeen kart hahahah. wat weleens gebeurt is dat je veertjes van je remblokken der uit zijn waardoor de remblokken te los in de remklauw zitten en dan gaan klapperen als je door een kuil rijdt.

yamaha (0), 19 jaar geleden

Ik heb het probleem al gevonden. De veer die er tussen zit verschuift een heel klein beetje als je de auto indrukt. Dit is het geklapper als je door een kuil rijdt. Ik doe er denk ik een klein dun rubber doekje onder de veer plaats. Dan zit hij er strak in van onderen. Kan dan geen kant op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.