Volkswagen Passat: Geluid linkerachterwiel (centrifugegeluid)

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Al sinds aanschaf van de passat maakt mijn auto linksachter lawaai tijdens het rijden. Tot 50-60km/u hoor ik het heel zacht, maar daarna hoort het als een soort centrifuge die achter in mijn auto staat te draaien.
Vorig jaar ben ik al eens naar de bandenboer geweest, die heeft de achterbanden toen vervangen. Hem viel toen wel op dat het linkerachterwiel ietwat slingert. Kan dit een kromme as zijn of iets anders wat dit kan veroorzaken? Tijdens het rijden merk ik niets in het weggedrag, behalve dat na tig keer uitlijnen mijn auto wat naar links uitwijkt als het stuur in de neutraalstand staat.

BartdJ

Geplaatst door BartdJ (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

Een huilend geluid duidt meestal op een versleten wiellager, laat als je hierzelf geen ervaring mee hebt ga dan even langs een garage om dit te laten kontroleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.