Volkswagen Passat: geschakelde draad voor Radio

Bouwjaar: 2005

Kan iemand mij vertellen waar ik de geschakelde draad voor de radio vandaan haal in de nieuwe passat 2005.
Mijn VDO-Dayton radio trekt nog .5 ampere als hij uit is, dus na 3 dagen stil staan is de accu leeg, dus wil ik de radio liever achter de geschakelde draad plaatsen.
Wie kan mij helpen.

condorx

Geplaatst door condorx (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er een sigarenaansteker in? Werkt die bij kontakt af? Zo nee, dan daar de stroom weghalen.
Kun je bij het kontaktslot komen? Daar meten met een voltmeter en een draad zoeken die alleen bij kontakt aan spanning heeft.

Frankie3226 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo, je moet de draad gaan bijtrekken vanaf de zekeringenkast linksonderaan het stuur. Daar moet ergens een schakeling zitten.
(meten met voltmeter)

condorx (0), 18 jaar geleden

Helaas de sigaretten aansteker heeft constant spanning, ik ga wel eens meten links bij de zekeringen, of weet iemand de juiste draad ?

thijs11387 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het goed is zitten er in de zekring kast nog een paar losse pinnen met een geschakelde draad,als je een originele stekker heb kun je hem zo in de zekeringkast plaatsen, en heb je hem direct gezekerd.
groeten thijs

henri4473 (0), 18 jaar geleden

in de zekering kast, kapje aan de achterkant eraf en je vind een dikke zwarte draad, dit is je schakel spanning

RobV10142 (0), 18 jaar geleden

Er klopt iets anders niet! Een verbruiker die in rust 5A verbruikt is niet acceptabel in een auto. Zeker niet voor een autoradio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.