Volkswagen golf 3 tdi 90pk: gloeicontrollampje

Bouwjaar: 1996

gloeicontrol lamp knipert bij warm motor en als ik motor af zet en ik zetmotor terug aan toerenteller gaat van zijn eigen omhoog toot 20 a30 en is trug normaal maar bij warm motor tijdens opstarten zwaart rook
wie kan mij helpen dank u.

berk1098

Geplaatst door berk1098 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Da's nou net het probleem, een knipperend gloeilampje duid bij een TDI op een probleem met de motoraanstuurcomputer of bekabeling. Je houd nu de boel voor de gek waardoor de computer in storing gaat.

Dat ie niet start en geen brandstoftoevoer opent zou best eens te maken kunnen hebben met een diefstalbeveiliging. Schakel deze eerst eens uit...
Ook zou de contactslotschakelaar overleden kunnen zijn. Relais 109 is ook wel eens verdacht.

succes

berk1098 (0), 19 jaar geleden

haryy bedank voor u hulp ik heb relais 109 vervangen en motor start goed. ik heb nu tweede storing als motor warm is en ik zet motor gewoon af. start die terug toeren teller gaat van zjn eigen omhoog dan is trug normal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.