Volkswagen Golf 1.9D: Service interval?

Bouwjaar: 1996

Sinds enige tijd staat op het display van mijn kilometerteller de tekst insp-1. Die melding gaat na een paar minuten weer weg. In het boekje staat dat er bij in-01 een beurt nodig is. Is dat hetzelfde als insp-1 of is er iets anders aan de hand?

En weet iemand toevallig hoe ik die melding daar weg krijg want hij heeft 4000 km geleden nog een beurt gehad.

Frank3197

Geplaatst door Frank3197 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

frank je hebt drie mogelijkheden als je auto geen onderhoud nodig heeft, staat er insp 00
na 15.000 km komt er te staan oel (kleine beurt)
na een jaar insp 01 (jaar beurt)
na twee jaar insp 02 (grote beurt incl remvloeistof).

insp-1 is gelijk aan insp01

succes max.

ruud_golf (0), 19 jaar geleden

Ik heb een 1.9 D gehad uit '94 en als ik me niet vergis moest deze elke 10.000 km onderhoud hebben. Momenteel rijd ik eeb TDI van '97 en deze vraagt elke 15.000 een beurt. De serviceinterval is terug te zetten door een aantal handelingen met contactslot icm klok. Misschien dat iemand dit weet?

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Heb het gevonden, contact aanzetten, knop van dagteller ingedrukt houden dan contact uitzettten. Er komt dan oel in het scherm te staan, nu kun je met de uren knop van het klokje naar insp-1 gaan dan de minutenknop inhouden totdat er 4 streepjes komen te staan. Nu is hij gereset. Je kunt zo ook met de urenknop verder naar insp-2 en oel voor deze ook terug te zetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.