Volkswagen Golf I : golf 1 cabrio gls electra probleem

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

hallo

ik heb sinds een paar weken een golf 1 maar er zit een storing in en kan het probleem er niet van vinden.

wat is de storing:
Als ik de auto start dan brand heel af en toe het lampje van mijn knipperlichten op het dashbord heel zachtjes lijk op een stroomlek.
maar het probleem hier van is, is dat als dit het geval is dan doen mijn ruitenwissers blower en knipperlichten het niet meer.

ik denk zelf dat het aan een of ander relais licht dat alles uitschakelt om te starten. Want als ik het contact aan zet dan brandt het knipperlicht lampje al licht en als ik dan het conctact zo ver door draai dat je het strart relais hoor schakelen dan springt af en toe het knipperlicht lampje uit en dan heb ik nergens meer last van.

ben zelf al aan het zoeken geweest heb het contact blok al vervangen en heb al verschillende dingen door gemeten en gekeken of ik er met het electrice schema achter kon komen wat is, maar kan helemaal niks vinden.
Dus ik ben ten einde raad dus als je het zelf een keer hebt gehad of weet waaraan het licht.

martijn19922

Geplaatst door martijn19922 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

heb je wel een goede massa?? vanaf motorblok naar chassis en van accu min naar chassis/motorblok???

kaleido 1 (1620) PRO, 12 jaar geleden

Zekering kast van deze auto s willen nog wel eens voor vreemde dingen zorgen.
Ik zou eens kijken of hij niet een keer nat is geweest.

martijn19922 (0), 12 jaar geleden

hallo ik heb dit allemaal na gekeken maar de massa is goed heb ook al met een extra massa gecontroleerd schildt ook niks maar heb mijn zekerings kas er voor een groot deel afgehad om te meten en mijn ralais er uit gehad en nou heeft hij het al een week niet meer gedaan dus denk dat dan dat er toch iets in mijn zekerings kast zit of heeft gezeten. maar iedergeval bedankt voor de tips en nou afwachten of dat het weg blijft of niet

martijn19922 (0), 12 jaar geleden

mijn zekerings kast zat een storing in en de stekkers achter op de zekeringskast waren niet helemaal honderd meer.
de oplossing zekeringskast opgemaakt allen roest enzovoorts verwijderd en alles even door gemeten is een half uurtje werk. en mijn bekabeling heb ik zo gedaan mijn zekerings kast in prikken kijken waar hij storing geeft en dit opgezocht op de tekening welke kabel en welke stekker ik moest zoeken en.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.