Volkswagen Golf: golf 1300

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 cabrateur

ik heb een golf 1300 van 1988 deze heeft een cabrateur motor.en deze motor als hij eenmaal op bedrijfstemperatuur iszakt hij in temperatuur terug en dan gaat deze oberoert te loopen en bij het stilstaan slaat hij af daarnaar start je hem weer en dan gaat het een poosje weer goed en dan gebeurt hetzelfde weer.heb inmiddels alles wat vervangen kan worden is vervangen zoals koppakking temperatuur zensor kompleete luchtfilterhuis want ook dat klepje bleef hangen nu dus niet meer .nieuwe bougies en kabbels en verdeelkap plus rotor en alle slangetjes van de kaprateur zijn luchtdicht heb alles getest.ja en nu weet ik het niet meer ja ik heb nog een andere cabrateur liggen deze wil ik ook nog proberen en als het iets anders is hoor ik dat graag

martines

Geplaatst door martines (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

night_cruiser (0), 16 jaar geleden

contactblokje misschien...?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.