Volkswagen Golf II : golf 2 gti 16v wil niet starten

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi hoi ik heb een wagen gekocht via de executieveiling en heb hem naar huis kunnen rijden heb hem voor de deur neergezet en de dag erna wilde die nie meer starten hij krijgt ze vonk gewoon motor gaat gewoon rond alleen lijkt net of dat hij niet genoeg stroom krijgt of geen benzine ik hoor de aanvoerpomp ook niet en stroom mot hij krijgen want we hebben hem op de startkabels gehad accu ook opgeladen er zit ook een alarm op maar die gaat alleen over de claxon en geen startonderbreker lijkt mij anders had ik hem ook niet naar huis kunnen rijden toch?

alvast bedankt

Geplaatst door

robgti/cabrio (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

hoi ,
je moet sowiezo de brandstof pomp horen bij het inschakelen van het contact , deze zit in de tank mocht je deze niet horen kan je even de zekeringen controleren of iemand laten luisteren bij de tank .
mocht dit toch goed zijn zou ik de bougies er even uithalen om te kijken of deze nat zijn en kan je ook meteen zien of de motor verzopen is , als ze nat zijn moet je ff de zekering van de pomp eruit halen en doorstarten dan slaat hij vanzelf weer aan en daarna natuurlijk de zekering er weer in .
suc6
dennis

dennizz91 0

16 jaar

ik heb geluisterd of me pomp het deed maar die doet het gewoon maar nu hoorde ik gister met het proberen met starten dat er een knetterend geluid uit me zekeringen kast kwam en nu dnk ik dat misschien me een relais kapot is maar ik zou nie weten welk relais van me startmotor is want me motor gaat goed in de ronte maar na 2keer rond gaat hij al moeilijker dus ik dnk dat me startmotor of dat relais kapot of versleten is zat te dnken om de startmotor van me andere wagen golf 1 cabrio ff erin te zetten of heeft iemand voor mij een schema met de zekeringen welke voor wat is en ok voor de relais

robgti/cabrio 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.