Volkswagen Golf 1990: golf 2 start koud slecht

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 NZ

hallo ik ben een trotse eigenaar van een golf 2 1.3 met motor code NZ

Zins enige tijd wil hij met dit vochtige weer moeilijk starten tot heb punt dat de accu leeg is is wat laatst ook gebeurde. zwaardere accu geplaatst hielp wel iets maar start nog altijd slecht. als hij warm is loopt hij prima maar koud loopt hij op 2 of 3 poten tot ik boven de 3000 rpm kom dan loopt ie pas weer op 4. ontsteking staat op tijd kabels door gemeten zijn goed slaan ook niet door verdeler kap en rotor zijn ook schoon nieuwe bougies bestelt waren erg vies maar NIET nat.

ben beetje ten einde wil niet veel geld uitgeven leef al krap maar weet iemand wat er mis zou zijn met mijn golf 2 ??

coresoldier

Geplaatst door coresoldier (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste Eelke

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Een soort gelijke vraag heb je ook al eens eerder gesteld, ook een reactie op gehad.
Helaas van uw zijde geen feedback ?

Moderator Problemcar

coresoldier (0), 12 jaar geleden

hallo gister nieuwe bougies geplaatst en een nieuwe accu oude was ook op motor loopt nu nog slechter dan eerst wil stationeer net meer aan blijven net of hij op 2 cilinders loopt in plaats van 4 ook tijdens het rijden stottert de motor erg vaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.