Volkswagen Golf: golf 3 1.9 td 5 deurs

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 td

hallo allemaal

ik heb een golf 3 diesel uit 1990 nou heb ik onlangs mijn sport velgen weg gehaalt en de standaart velgen er weer onder gezet ik heb de bouten van de sportvelgen gebruikt om mijn standaart velgen te monteren nou als ik ga rijden maakt mijn auto tijdens het rijden en zwaar zoemende gelui komt dat door de bouten ??

wa22

Geplaatst door wa22 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

dat zou kunnen je zou de bouten moeten vergelijken met een orginele.
kijk of de schuinestand goed is en of de lengte goed is.
maar denk dat je bouten wel goed zijn anders had je een tikkend geluid gehoord ; denk eerder aan je banden waar een plaat vlak of vlakjes op zitten dus controleer deze ook goed want dit komt regelmatig voor .
groetjes jan.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ja het kan inderdaad de plaat zijn die achter je remschijf zit!als de bouten te lang waren had je dat wel al eerder gemerkt!

Stefan

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk cuppende banden...

wa22 (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie maar heb een paar vraag wat betekend cuppende banden? , de banden die eronder zitten zien e goed uit hoe kan ik zien dat een ban niet goed is profiel is best hoog aar ligt het denk ik niet aan .

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

glij met de vlakke hand over het loopvlak, als dit hakerig gaat weet je hoe laat het is.
kijk vooral bij de banden die achter zitten/hebben gezeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.