Volkswagen Golf: Slecht stationair lopen, inhouden etc.

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4I 44KW

Hallo,

Ik heb een golf type 3 met een 1.4 motor. S'morgens start de auto altijd goed en rijdt ook goed maar later wanneer hij warm wordt wordt het allemaal slechter. Start een enkele keer niet, na een aantal minuten pas weer. Loopt heel onregelmatig stationair wat heel licht voelbaar is in het gaspedaal, net of hij iets wordt aangetrokken! Ook slaat hij een enkele keer af als hij stationair loopt.

Ze hebben hem al uitgelezen, was niks op te vinden. Is een nieuwe temp.sensor geplaatst. Ook zijn de bougie's, luchtfilter, olie en oliefilter vervangen. Ik heb geen idee wat het kan wezen.

Bij de garage hadden ze wel wat onderdelen wat ze wilden vervangen maar ze konden niet garanderen dat het daarmee verholpen is.

Ik hoop dat er iemand is die mij met dit probleem kan helpen.

Alvast bedankt

Krone

Geplaatst door Krone (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hb4246 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je de voet pakking van het inspuit stuk al gecontroleerd en controleer ook de vacuumslang naar de rembekrachtiger. ivm valse lucht

Krone (0), 17 jaar geleden

Ik heb het één en ander al nagekeken maar kan er maar niet achterkomen ga er maar mee naar de garage!!!
kijken wat hun er aan kunnen veranderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.