Volkswagen Golf: te hoog co

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 55kw

problemcar, waar kan ik mijn oude berichten wissen????

zico

Geplaatst door zico (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Welk signaal geeft de lambdasonde af?

hellbat (0) PRO, 18 jaar geleden

katalysator dood, lijkt mij de enige oorzaak.

Groeten Marcel

jeroenmonteyne (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de bougies heel heel slecht zijn kan dit ook voor een te hoge co zorgen.
Heb dat zelf een meegemaakt.

ricardo9623 (0), 18 jaar geleden

De auto heeft in het verleden op gas gereden maar nu niet meer begrijp ik. Dan wil de inlaatluchtvoorverwarming nog wel eens onklaar zijn gemaakt. Op benzine kan dat een tehoog co veroorzaken.
P.S. ik ben geen prof maar heb toch een sugestie.

zico (0), 18 jaar geleden

katalisator was al vervangen, labda sonde ook ,al schijnt het een sonde te moeten zijn met voorverwarming volgens het chassisnummer maar er zat 1 draad op en die heb ik nieuw ook erop gezet. Bougies zijn goed.
Inlaatlucht verwarming wekt correct. Vrijdag gaat ie naar de vw dealer want ik weet het niet meer. Ik had een mercedes moeten kopen voor mijn meissie want die kan ik wel uitlezen en krijg ik mijn korting tenminste..........wat een ellende die volkswagen. Bedankt mannen!

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Stekkers op motorsteun ra gecontroleerd(van lambdasonde)? Deze willen wel is vervuilen of de massa die van de stekker naar de steun gaat breekt af.(latere modeljaren is de massa aangepast). Ik doe maar een gooi, maar dit komt vaker voor.

suc6

Ik lees net dat er maar 1 draad op zit.... ik zou het wel degelijk daar gaan zoeken want er moet een verwarmde sonde MET massa aan zitten. Ik denk dus dat de sonde een massa probleem heeft.

rik.hogenbirk (0), 17 jaar geleden

laat eens de basisafstelling gasklephuis uitvoeren... heb laatst een auto gehad met zelfde probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.