Volkswagen Golf: Haperende (schokkende) elektrische ramen golf 3

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Mijn Golf 3 heeft een raar probleem. Het elektrische raam aan de bestuurderszijde werkt alleen 1 seconde, zowel naar boven als beneden, daarna staat die stil en moet je de knop loslaten en opnieuw indrukken. Het raam aan de passagierzijde doet het wel gewoon. Als ik de comfortsluiting gebruik om de ramen te sluiten, werkt het raam aan de bestuurderszijde ook maar 1 seconde. Hij heeft het na 2 dagen haperingen een dag normaal gedaan en nu doet ie weer raar.

Kan het zijn dat de motor op een of andere manier gehinderd wordt waardoor een soort noodstop aanslaat? Dus dat er bijv iets te stroef zit? Zal het probleem sowieso bij het motortje liggen? Wie heeft er een idee of zoiets gehad? Graag reacties :)

Alvast bedankt!
Groeten, Nico

nico_gti

Geplaatst door nico_gti (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

begin van het einde nico, motortje vervangen lost dit probleem op...

nico_gti (0), 18 jaar geleden

Bedankt! Klopt het dat ze schreeuwend duur zijn? 50 euro tot 150 euro?

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

een gebruikt exemplaar zal ongeveer 50,- moeten kosten.... maar dan moet het wel ophouden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.