Volkswagen GOLF CL 55 KW: Golf 3 distributie riem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AEE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Pdf. in je mailbox.

Succes.

Pascal199

Geplaatst door Pascal199 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Pascal199 (0), 6 jaar geleden

Goeiemiddag,

Ik heb een vraag over mij golf 3 ik wil me distributieriem vervangen. En mij vraag is of iemand een tekening heeft van de markering hoe de tandwielen moeten staan. ( Van de Nokkenastandwiel en Krukastandwiel )

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet Pascal

Punt (35) PRO, 6 jaar geleden

Die tekening krijg je bijgeleverd als je een set koopt .

Als je eenmaal bezig bent en je ziet dan ook de waterpomp een traan laten en ook de koelvloeistof is aan vervanging toe .

Als de koelvloeistof er toch uit is is het raadzaam om het thermostaat -huis boven de bak bij cilinder 4 eens goed te bekijken,de wagen is al 20 jaar oud en dat huisje wil graag kromtrekken en/of breekt van binnen zodat de werking van de thermostaat achterwege blijft .

Onderdeelnummer staat op het huisje en voor een kleine meer prijs zitten de censoren er bij!!

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.