Volkswagen 0: GOLF 3 GT lekt !

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste ,

Ik heb sinds kort een golf 3 GT gekocht en sindskort lekt hij aan de voorkant !
Ik heb zelf totaal niet veel verstand van auto's vandaar dat ik het hier maar even post.
Ik was eerst van plan om langs de garage te gaan maar na ik zelf effe onder de motor kap had gekeken zag ik al gouw het probleem waarom hij lekte,
Hieronder de foto, Duidelijk te zien dat er wat mist, Een dop of wat dan ook ?
Weten jullie misschien wat het missende object is !? ( Een linkje waar ik het zou kunnen bestellen zou helemaal top wezen !! )

Harstikke bedankt al vast :)

Groetjes,
Jordi Blankie

[img]http://i48.tinypic.com/ok32fb.jpg[/img]
[img]http://i48.tinypic.com/20nin8.jpg[/img]
[img]http://i48.tinypic.com/ngbqjt.jpg[/img]

JBlankie

Geplaatst door JBlankie (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (530) PRO, 11 jaar geleden

het enige wat ik zie is dat bij de eerste foto de olievuldop er niet op zit. waar jij de pijltjes hebt geplaatst hoort een dop in de versnellingsbak te zitten, maar die is niet om olie tegen te houden. (is eigenlijk gewoon een kijkgat)

fordmannetje (0) PRO, 11 jaar geleden

klepdekselpakking?

JBlankie (0), 11 jaar geleden

Ja de oliedop is er idd af die bedoel ik niet, ik bedoel op die 2 onderste foto's daar hoort toch wat op want daar komt alle olie uit volgensmij... je ziet het op de fotos ook rondom helemaal vol zitten met olie :P Het is denk ook geen kijkgat want er is schroefdraad in, hoort een dop op volgensmij ??

harry4203 (530) PRO, 11 jaar geleden

zoals ik al zij hoort daar een stop in, maar die is niet om olie tegen te houden. maak em eens goed schoon, en kijk waar de olie vandaan komt. als de olie echt uit dat gat komt(wat ik erg betwijfel) heb je een serieus lekkende versnellingsbak.

R_Bakker (0) PRO, 11 jaar geleden

Eerst alles schoonmaken dan kijken waar het vandaan komt zo te zien denk ik klepdekselpakking.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.