Volkswagen Golf III : Golf 3 gti valt steeds uit

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb een golf 3 die eerst wel en uit viel als ie koud was. Maar heb nu probleem dat ie uitvalt als ik een stukje heb gereden. Als ik dan even wacht en hem weer start rijdt ie een stukje en valt hij weer uit. Heb al veel nagekeken. Buszie,s startmotor gasklephuis en nog een paar dingen.maar kan het probleem niet vinden. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn. Auto kan niet uitgelezen worden:(

Golfje29

Geplaatst door Golfje29 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1755) PRO, 8 jaar geleden

Als hij afgeslagen is , zou ik even kijken wat er niet is , vonk of benzine.
Je neemt een reserve bougie mee , trek een dop los stop de bougie er in , leg hem op massa en starten , heb je vonk is het benzine.
Als hij afgeslagen is , je draait de sleutel terug en zet hem weer op contact , dan moet je de benzinepomp horen zoemen onder de achterbank.
Halgever in de ontsteking is een optie.
Bobine.
Contactblokje onderaan het contactslot komt ook regelmatig voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.