Volkswagen Golf: golf 3 uit 94 2.0E 8V gti valt uit onder her rijden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2E

mijn golf gti valt onder het rijden uit . het gekke is dat je hem daar na een paar keer probeer te starten dat ie het weer doet .
dan rij je weer een poos weer goed tot ie weer uit valt wat kan het zijn ik wordt er een beedje gek van gr arno

editionn94

Geplaatst door editionn94 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

contactslot slecht ?

editionn94 (0), 17 jaar geleden

daar heb ik nag niet naar gekeken hoe kan je dat controleren?

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

als de motor loopt, dan rommelen aan de contactsleutel

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

contactblokje aan het contactslot vervangen

stefan84 (0), 17 jaar geleden

denk ook dat het witte blokje de boosdoener is..

editionn94 (0), 17 jaar geleden

wat bedoel je met het wite blokje
valt nog steeds uit onder het rijden contactslot gecontroleerd kan er niks aan vinden. wat voor opties zijn er nog meer dat het kan zijn

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Witte blokje zit achter het gedeelte waar de de contactsleutel in stopt. Dit is het schakelelement. Meestal is bij jouw klacht de boosdoender dit schakelelement. Is een kwaaltje van VW, vanaf 1967 tot en met nieuw. Gaan sneller stuk met een zware sleutelbos aan de contactsleutel.

Hoe heb je deze gechekt??

Meestal kan je de klacht simuleren door aan de sleutel te rotzooien of deze iets te verdraaien. als de motor dan afslaat weet je genoeg. Begin dus maar met een nieuw contactblokje van 15€ en een uurtje werk. Dingen liggen in ieder geval met 3 rijen dik stofvrij bij de dealer op de plank.

Is deze in orde, dan moet je uitzoeken wat er gebeurt als de motor stopt. Onsteking weg, brandstofpomp stil, geen aansturing injectors of iets dergelijks

Oorzaken kunnen dan divers zijn, van ingewaterde zekeringkast tot stukkende computer, draadbreuk kabelboom, slechte massa.... (en zo kan ik nog wel ffe doorgaan)

erwinvn (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk maar eens naar je bobine. is die niet gescheurd??
Deze geven heel vaak de geest.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ga maar ff door harry :)

editionn94 (0), 17 jaar geleden

heb nu al een paar dingen laten vervangen maar heeft tot nu toe niks geholpen
de relais nr 30 en 167 vervangen contactblokje bij contactslot vervangen de bobine vervangen gasklephuis schoongemaakt zekeringe vernieuwd

hij gooit onder het rijden ljikt het wel de brandstof pomp uit als je hem dan wil starten hoor je niet de pomp brommen heb een klsse 2 alarm er in zitten kan die soms een storing hebben dat ie hem uit schakeld als ik hen dan op alarm zet en er weer af horr je de pomp wel draaien en kan je starten tot ie het weer heeft

jan4919 (0), 17 jaar geleden

Het kan zeker het alarm zijn, gooi dat ding eens los, want vaak zijn die de oorzaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.