Volkswagen Golf III: golf 3 vr6 uit 1992 houd in

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

ik heb een groote probleem met mijn vr6 hij houwd in
ik heb pas een gelede de bougie bougiekabels brandstoffilter oliefilter olie luchtfilter vervange ik heb er ook inwendig motor reiniger ingegooid voordat ik de olie verwisselde en in een lege tank injektorenrijniger gestopt endan weer volgegooit deze brobleme hat hij ook voor de grote beurd weet er iemand mesgien wat er aan de hand is
en laat me niet schrikke door iets duurs op te noeme:P

alvast bedankt grt Tunay

Tunay38

Geplaatst door Tunay38 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou jo je het zo al het een en ander gedaan het lijkt me nu verstandig om het storinggeheugen telaten uitlezen en dan gelijk de meetwaarde telaten bekijken of er via die weg uitgekomen kan worden.

groetjes jan.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Tunay

Het hoeft maar een kleinigheidje te zijn..

Heb er van de week nog ene gehad,die ook inhield,als je bv een constante snelheid reed en dan gas wou geven,hield hij even in en kwam dan pas,ook had hij niet echt zijn volledige vermogen op dat moment..

Even uitgelezen en toen gaf hij als storing de lambdasonde aan ( no signal ) na even zoeken waren de kabel die vanaf de sonde komen naar de kabelboom verbonden ( kabels verlengd ) met kroonsteentjes,en ene daarvan maakte geen of geen goed contact meer,omdat er vocht/vuil e.d. in komen gaat dat op den duur slecht contact maken..

Dus het beste is om hem even uit te lezen.

Ook zou verminderd vermogen een probleem met de klopsensor o.i.d. kunnen betekenen..

De storing : Engine speed sensor moet je negeren,dit geeft hij altijd aan als je hem uitleest en hij alleen op contact staat,dus de motor niet loopt.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.