Volkswagen Golf IV: golf 4 1.4 16v bj 1998 stottert tijdens rijden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v ahw

ik heb sinds deze week een golf in mijn bezit nu blijkt dat de auto laag in de toeren zit 600 toeren bij stationair bij koude start slaat die elke keer af heb vandaag de auto laten uitlezen en blijkt dat er een probleem met het gasklephuis is nu zit er een nieuwe gasklephuis op maar nu heb ik hem er vandaag eens afgehaald en daar zitten 2 kanaaltjes onder die zaten helemaal verstopt kan dat ook een oorzaak geweest zijn nu heb ik vandaag er 1 opgezet van eenb goed rijdende auto maar nu als ik rij tijdens het rijden stottert die wat kan dit wezen

doldersum1974

Geplaatst door doldersum1974 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat stotteren was er eerst niet? Heb je het gasklephuis wel opnieuw ingeleerd?

doldersum1974 (0), 10 jaar geleden

ben ergens in apeldoorn geweest die kon hem niet inleren had niet de goede computer er voor maar kan morgen even naar de dealer gaan
kijken dat die het kan vind het wel gek hij loopt nu wel op 900 toeren alleen dat stotteren is naar

Audidriver73 (0) PRO, 10 jaar geleden

Kijk eens naar de bougies, de 1.4-16V AHW staat bekend om hoog olieverbruik, misschien is dit ook de oorzaak van het slecht starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.