Volkswagen Golf IV: golf 4 1.4 16V valt uit bij stoppen of gas geven bij stagonair d

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

heb me auto al een half jaar en dit probleem blijft zich maar voor doen,pas als die warm is blijft die draaien.en als mijn rem begin te pompen gaat die mooi stoinair draaien. ik zou op gelucht zijn als dit probleem op gelost is.heb van alles al geprobeerd alles zo wat nieuw ook slang met bocht van rem bekrachtiging.nu heeft een monteur gewoon mijn haakje van gas kabel ietsje hoger gedaan, blijft wel aan maar als dan nu ga pompen gaat die naar 14 toeren of zo en probleem blijft zich voor doen ik zie dat toeren teller gewoon weer langzaam naar beneden gaat.ik heb paar mogelijk heden net hier gelezen iemand had over dat er water ergens komt te zitten of zo is net als of er valse lucht word ge trokken of ontsnapt. kan iemand mij duidelijk advies geven ??? tijdens nieuwe a p k is klemmetje omhoog geplaats maar ben niet te vreden probleem moet op gelost worden? er moet iets zijn of een mogelijkheid.

ryan504

Geplaatst door ryan504 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou zeggen laat hem eerst ff uitlezen en vertel ons de eventuele opgeslagen storingen maar het zou heel goed kunnen dat je probleem is verholpen door het gasklephuis goed schoon te maken en hem daarna weer in de basisstand te laten zetten met de testkast.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.