Volkswagen Golf IV: Golf 4 achterruitverwarming

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Mijn achterruitverwarming schijnt het niet te doen. Ik heb de zekeringen nagezien, maar vind niets voor deze verwarming. Maar wel voor de verwarmde spiegels. Hiervan ontbreekt echter de zekering. Mijn vraag, is de achterruitverwarming gekoppeld aan de spiegelverwarming en als dat zo is hoe sterk is deze zekering.

H Schouenberg

Geplaatst door H Schouenberg (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je de auto al lang of net? Vraag je eens af waarom de zekering er uit is? Kortsluiting?

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Als het goed is moet het zekering 26 zijn voor je achterruitverwarming een 25 ampere sterk. het zou goed kunnen dat daar mee ook de buiten spiegel gekoppeld is.


Gr Tiguan

Snip-TDI (0), 14 jaar geleden

bij mij (Golf 4 '01)worden verwarmde spiegels inderdaad aangezet door de achterruit verwarming aan te zetten, dus dat zal dezelfde zekering zijn.

H Schouenberg (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de reakties. Ik zal de zekering plaatsen voor de verwarmde spiegels en eens zien wat er gebeurd, of de achterruitverwarming het dan ook wil doen. Maar de vorm van de zekering is weer afwijkend eens kijken of ik die ergens kan krijgen. Jullie lezen het resultaat.........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.