Volkswagen Golf IV: Golf 4 automaat

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 SR

Hallo,
Ik wou de olie van de automaat verversen hoe gaat dit het makkelijkste en is het zelf te doen.
Het probleem van de automaat is dat het opschakelen met schokken gaat.
De olie is nog nooit ververst. de auto heeft 136000 km gelopen
Ik hoop dat iemand mij kan helpen

Gr Rick

30 12 1955

Geplaatst door 30 12 1955 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

makkelijk is het als je de materialen in huis hebt een testkast om de temperatuur van de versnellingsbak te meten een vat om de schone olie in te doen met daar een vulslang aan maar om dit zonder te doen is niet echt een optie advieseer je wel als je het toch wil doen de zeef mee te vervangen

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Zoiets moet precies gebeuren,dus ik zou het laten doen als ik jou was,en ik hoop voor je dat het daarmee opgelost is,maar 9 van de 10x wordt het een ruilbak.
En idd ook filter mee vervangen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als je nu ook eens antwoorden of een oplossing gaf in je andere topic's dan hadden andere er misschien ook wat aan,en het is wel zo net..

En hier start je 2 problemen door elkaar..

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

idd, antwoorden op je voorgaande probleem is wel zo netjes, maar de golf is weg en is een passat geworden, aangezien hier topics op merk en type en probleem worden behandeld, is het niet handig om door te posten op oude topics, je Passat topics verwijder ik dan ook hieruit, en ik laat je Golf topic nog 1 dag open om daar op te kunnen reageren, dan sluit ik die ook.

gr

Mercury, Moderator problemcar

Siem Bijman (160) PRO, 14 jaar geleden

En problemcar is niet alleen een site voor problemen, maar ook voor oplossingen. Plaats daarom altijd even een bericht met de oplossing wanneer je probleem uiteindelijk is opgelost. Dat wordt zeer op prijs gesteld, zeker door de mensen die je hebben getracht te helpen!!!!

(Staat niet voor niets bovenaan de site 30-12-1955)

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

vanwege geen reactie, CLOSE

Mercury

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.