Volkswagen Golf IV: Golf 4 centrale deurvergrendeling probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heren,

Vorige week voor mijn neefje een mooie 3 deurs golf 4 1.6 uit 1999 gekocht. Echter zijn hierbij problemen met de centrale deurvergrendeling en afstandsbediening (originele klapsleutel). De auto wilde alleen van slot AF, door op het knopje van OP slot te drukken en andersom. Ook via het sleutel gat zelf. Normaal is naar links open, en naar rechts dicht. Hier net andersom. Soms wil de deur ook niet open, terwijl hij wel van het slot is (net of de deur nog gewoon op slot zit) Vrijdag al even gekeken hier op het forum en gezien dat dit veel voorkomt en dat het in de linker slotmodule zit, deze van het weekend vervangen voor 1 van een Fabia welke identiek oogde (volgens de sloop is van een golf, passat, beetle, leon, octavia, fabia allemaal hetzelfde) echter zijn de problemen verergerd. Als ik nu de linker deur op of van slot doe, gaat de rechter deur niet mee. Ook heb ik nu dat het alarm afgaat als je de deur opent (terwijl die van slot af is) Wat me opviel is, dat als ik de stekker van de slotmodule lostrek het slot wel goed functioneerd met de sleutel (links open, rechts op slot) zou gauw ik de stekker er weer op druk werkt het niet meer, dan is het weer andersom. Past een module van de fabia dan toch niet, of zou er iets anders aan de hand zijn.

Ik hoor graag van jullie.

Mvg Robin

robin_geersing

Geplaatst door robin_geersing (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ReneR (0), 11 jaar geleden

Weet je ook van welk bouwjaar het slot van de Fabia is? Er zitten in deursloten toch kleine
verschillen, maar op het oog lijken ze idd op elkaar.

robin_geersing (0), 11 jaar geleden

ik durf het niet te zeggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.