Volkswagen Golf IV: golf 4 lpg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1400 16v

hallo

ik heb een golf staan die als je op benzine rijdt het prima doet,de auto heeft al wat gelopen maar rijdt prima.....op benzine.
schakel je over op gas dan begint het al dat die niet start terwijl dat op benzine is. als je de auto op benzine schakelt start die prima en schakel je dan terug op gas rijdt de auto in eerste instantie prima. na een minuut of 15 (kilometer of 10) voel je dat schokt en schakelt terug naar benzine,het lampje gas de gas indicatie begint te knipperen. als je de auto afzet en daarna start gaat het starten moeizaam maar het gaat, schakelt ook over naar gas en loopt dan ook weer even prima totdat hij weer overschakelt naar benzine en het lampje van de gas indicatie weer gaat knipperen. (storing in gas computer). wie kan mij helpen. verdelerhuis is pas vervangen door een nieuw exemplaar. bvd rene

scheepie

Geplaatst door scheepie (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

advies naar een lpg specialist gaan

mariani (0), 15 jaar geleden

gas verdeler reinigen of laten reinigen.

piusa (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je al ens gecontroleerd of er voldoende circulatie is van de koelvloeistofvolgens mij bevriest je verdamper

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.