Volkswagen Golf IV: Golf 4, relais mistlampen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo,

In mijn auto werken de mistlampen voor niet. Het lampje op de schakelaar gaat wel branden en de zekering is ook in orde. Misschien is het relais defect maar weet iemand waar dit relais zit ?

Alvast bedankt, Peter

retep999

Geplaatst door retep999 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Relais zit als het goed is op de relaisplaat naast zekeringkast onder bij de pedalen,maar kan ook aan de bedrading liggen of de schakelaar zelf,bij dit soort klachten zou ik er het bedradingsschema bij pakken om uit te zoeken hoe de bedrading loopt.

retep999 (0), 15 jaar geleden

Weet jij hoe ik aan een bedradingsschema kan komen ?


[quote=ricky]Relais zit als het goed is op de relaisplaat naast zekeringkast onder bij de pedalen,maar kan ook aan de bedrading liggen of de schakelaar zelf,bij dit soort klachten zou ik er het bedradingsschema bij pakken om uit te zoeken hoe de bedrading loopt.[/quote]

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij de garage zou je het kunnen vragen aan een monteur,of misschien iemand hier op de site.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.