Volkswagen Golf IV: Golf 4 Snelheid probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ben onlangs naar een garage geweest voor een probleem van snelheid. Mijn auto gaat moeilijk naar 140 km. Ik kreeg het advies om de lucht massa meter te vervangen. Dat heb ik gedaan maar merk geen verbetering. Heb een ander garage houder gevraagd wat het kan zijn, en ik kreeg weer het advies om de turbo te laten nakijken. Ik dit zinnig of is het weer geld verspelling? heeft iemand een idee wat de oplossing kan zijn?
Met vriendelijk groet,

Samawi

samawi

Geplaatst door samawi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

kan zijn dat de turbo dicht gekoold zit door roet
intercooler of slang lek
luchtfilter verstopt
je kan diverse dingen controleren voor je € uitgeeft
ook de uitlaat kan dicht gekoekt zitten

samawi (0), 14 jaar geleden

Zijn er op de markt producten om de turbo schoon te maken?

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

moggel claus

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=samawi]Ben onlangs naar een garage geweest voor een probleem van snelheid. Mijn auto gaat moeilijk naar 140 km. Ik kreeg het advies om de lucht massa meter te vervangen. Dat heb ik gedaan maar merk geen verbetering. Heb een ander garage houder gevraagd wat het kan zijn, en ik kreeg weer het advies om de turbo te laten nakijken. Ik dit zinnig of is het weer geld verspelling? heeft iemand een idee wat de oplossing kan zijn?
Met vriendelijk groet,

Samawi[/quote]
Laat eerst eens een juiste diagnose uitvoeren door de dealer/garage voordat je vanalles gaat vervangen! Is zonde van het geld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.