Volkswagen Golf V: Golf 5 reservesleutel inleren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Ik heb in de auto handleiding gelezen, maar niets kunnen vinden over het synchroniseren van de klapsleutel na het vervangen van de batterij.

Mijn 1e sleutel doet het gewoon, mijn reserve sleutel doet het niet. Ik kan de auto met de 2e sleutel niet vergrendelen of ontgrendelen. Weet iemand of ik dit manueel kan programmeren of moet ik hier voor naar de dealer? Dat laatste vind ik echt niet kunnen.

RedGhost

Geplaatst door RedGhost (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Normaal moet hij het gewoon blijven doen na het vervangen van de batterij maar als je de afst.bed. al een lange tijd niet hebt gebruikt zou je dit kunnen krijgen, gebeurd heel soms ook terwijl je hem wel vaak gebruikt.
Dit moet weer ingeleerd worden met de testkast (ik zelf weet geen andere manier zonder testkast maar zou kunnen dat die er wel is, ff Googlen eventueel) maar hoeft geen dealer te zijn om de afst.bed. in te leren, wel als het om de sleutel zelf gaat, dus als de motor niet blijft lopen dan wel naar de dealer.
Tja voor sommige dingen moet je soms naar de garage toe...blijft techniek he..

RedGhost (0), 10 jaar geleden

Nadat ik de batterij had vervangen, had ik even google gespeurd naar een manier om de sleutel weer in te leren. Na verschillende technieken te hebben toegepast kreeg ik het maar niet voor elkaar. Paar dagen later wilde ik een nieuwe manier proberen, echter de batterij was weer leeg!! Ik denk dat ie kapot is. Dan maar met de hand openen.

ernhemmer (0), 10 jaar geleden

Kijk ff op YouTube

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.