Volkswagen Golf VI: Golf 6 hikt stationair

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6tdi

hallo heb een andere motor in mijn golf 6 geplaats 1.6tdi 77kw motorcode CAYC en er is een cayb blok in gekomen ook 1.6tdi wel een 66kw dacht ik. alles past gewoon en hij loopt en rijd goed..
alleen stationair doet die raar hij loopt niet mooi regelmatig maar hikt net of die bijna uit wil vallen. iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen zonder dat ik naar de Stealer hoef alvast bedankt

quenquen

Geplaatst door quenquen (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

quenquen (0), 11 jaar geleden

Misschien nog wat nuttige info ---> soms loopt die wel goed ,geef je een beetje gas (stilstaand) doet die weer zo hikkerig, merkte net ook als ik stil sta en mijn koppeling houd ik op de helft gaan de toeren ook heeeel iets omhoog. en ook toen die op de brug hing gaf ik met me hand een draai aan de wielen toen was het hikkerige weg, dus zodra ik dus rijd nergens last van (zit er op een auto ook een stationair schroeg netzoals bij een scooter?)

Quentin2012 (0), 11 jaar geleden

antwoord op dit probleem is Verstuivers Inleren of overzetten van oude motor.... topic sluiten....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.