Volkswagen Golf: Golf 7 uit 2015 wisselende interieur temperaturen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Hallo,

Sinds 5 maanden de trotse bezitter van de nieuwe Golf 7. Sind enige tijd schommelt de temperatuur in de auto wanneer de airco aan staat. Bij 21 graden blijft hij koud blazen en bij 21.5 graden wordt het een sauna in de auto. Soms blijft het koud bij 23 graden en bij 23.5 graad weer een sauna.
Ik kan er mee naar de garage gaan maar denk dat ik t antwoord krijg van dit hebben we nog nooit meegemaakt of dit klinkt ons niet bekend in de oren.
Heeft iemand van jullie dit probleem als eens meegemaakt en hoe is t opgelost?
Tnx.

Mvg. Pim

Pim 75

Geplaatst door Pim 75 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1660) PRO, 8 jaar geleden

Je moet natuurlijk wel een beetje vertrouwen hebben in je garage.
Gewoon er heen en ze het voorleggen.

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Als je zoveel (lees geen) vertrouwen hebt in die garage, waarom koop je dan daar een auto?
Met fabrieksgarantie kun je naar elke dealer in Nederland gaan en gezien de woonplaats ook in Duistland.
Daar zal toch wel ergens een betrouwbaar iemand onder zitten.

Pim 75 (0), 8 jaar geleden

Nou.. Zo had ik een rammel in de auto zitten. Mijn inziens ergens bij de rechter voorportier. Ook de melding gekregen dat hebben we nog nooit gehoord of meegemaakt. Na veel gedoe en bij de derde keer in de garage zijn ze tot de ontdekking gekomen dat de brandstofleiding los was gekomen in de balk. Deze hebben ze volgedrukt met kit en de rammel is weg. Dus voordat ik weer zo'n traject in ga eerst mijn bericht hier neer leggen.

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Misschien is je wantrouwen terecht. Mij lijkt de methode met kit een recept voor problemen in de toekomst.
Zoek een andere dealer en leg die ook het 1e probleem voor, of zoek contact met de importeur of dit de voorgeschreven reparatie methode is.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Gewoon naar een andere dealer gaan, verstand op 0 en hoor wat ze te zeggen hebben. Maak gebruik van je garantie! Misschien is het simpelweg een interieur temperatuursensor die niet juist werkt of misschien is er een software update beschikbaar enz.

toonmar (60), 8 jaar geleden

Als je met software gaat rommelen krijg je de gekste effekten...
VW ; wie anders....!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.